Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hål

Du är som
en fitta
utan hål
en
bög
utan kuk
en siffra utan nummer

Du är luft utan syre
spån utan såg
buffel utan båg

Du är
menlös
könslös
hopplös
ändå
hoppas jag

självförtroende




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-11-19 18:01



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark dikt som skriker hopplöshet och värdelöshetskänsla
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan