Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 30 augusti 2009.




Fy fan vad jag hatar din duktighet,

din talang.

Egentligen bottnar det i mitt
hat och min ilska mot mig själv,
att jag inte lever upp till min potential,
utan blev en stjärna som föll pladask
efter high school,
med drömmarna knappt i behåll.

Du bara klättrar och finner
lycka i motgångar,
frön i sahara
och kärlek i hatet,

Jag finner ett meningslöst liv
inuti en meningslös Svensson-vardag,
där varken sex eller fyllefest
står på schemat,
utsmetat med uteblivna vänner
som slutade höra av sig
när jag upphörde
att vara en stigande stjärna.




Fri vers (Fri form) av Carin
Läst 432 gånger
Publicerad 2010-07-30 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin