Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom stängda dörrar.

På fönsterbrädet sitter en själ
Spanar ner på den livlösa kvinnan
På golvet ligger hon
Med ruffsigt hår och kaos i ögonen

Själen blickar ut över staden
Det regnar glitter och vinden blåser bort all lycka
Den nakna kroppen som ligger där så kraftlös
försöker sträcka sig efter ljuset

Själen väntar på slutet
Medans kroppen försöker överleva
En strid mellan gott och ont
Vitt & svart

Gud eller Djävulen?

Själen tvingas återvända till kroppen
Tar nya krafter och tänder en cigarett
För att sedan somna av utmattning
Och vakna upp inlåst.

På ett sjukhus.




Fri vers av CherryTop
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-30 18:02



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
vackert, denna gillar jag ^^
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

CherryTop
CherryTop