Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan segla och jag vill torka alla tårar från din kind

Någon
ska dö

Man
kan inte
vrida sig ur
tidens
grepp

Men man kan
skrika
åt
motvinden
och förbanna
orättvisor

Det man älskar
hatar
man att
förlora




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 479 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-30 18:46



Bookmark and Share


  Svartsilver
vilken vacker text. ja helt underbar.
2010-07-31

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Riktigt bra faktiskt! Bokmärks!
2010-07-30

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Snyggt! Väldigt vacker. Kort, rätt på och du behåller samma svarta vemod som i Vem kan segla!
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan