Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Mighty Hand of Man

A well of travel I am, if you dare to go deep!
Trials may seem illuminated, humbug!

Secrets I hide, bag strapped on my back.
Put them in!

Touch air, smell love and see beyond faith.

Lucy dream, Lily water!




Fri vers av THX1138
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

THX1138
THX1138