Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just när du trodde det fick du reda på det andra och då trodde du att du visste men du visste inget utan trodde helt och hållet fel


Biskvi


Slå dig ned och säg mig
Finns det de som lär sig
Att hur man än beter sig
Finns det de som skär sig

Slå dig ned och ta en titt
Ty allting som är svart blir vitt
Och allting annat blir så vitt
Som jag kan se blir allting vitt

Slå dig ned och slå mig
Jag slåss för jag kan slå mig
Om jag inte slår dig
Så att du inte slår mig

Sätt dig ned och ta dig tid
Du vet all tid är viktig tid
Därför bör man ta sig tid
Att alltid göra allt i tid

Så slå dig ned och säg mig
Hur döva öron hör mig
Och lama armar bär mig
När blinda ögon ser mig

Är allting helt okej…




Fri vers av Henrik Ekdahl
Läst 564 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-01 01:21



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
tänkvärd
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Ekdahl