Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen! Du som kan


I alla tider - alla lägen
Väljer jag den smala vägen
För att tvingas
Balansera
För att noggrant
Fokusera
För att växa och till slut
Få en chans att blomma ut
Men då måste jag också hjälpa annat blomster
Jag måste se för dem när de inte kan se
Jag måste skydda dem från frestelsernas monster
Så att de till slut får blomma ut de med

Du vet att finns det inget vatten
Vissnar allting i rabatten

Du har väl vatten?




Bunden vers (Rim) av Henrik Ekdahl
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-08 21:07



Bookmark and Share


    Kalle Bobbie Immanuel
Henrik får en applåd. Vi ses i paradiset.
2011-01-09

    Henrik Ekdahl
Inte den vackraste du har skrivit, men kanske en av de med det viktigaste budskapet. Ett klyschigt budskap i och för sig, men jag tycker att du ska vara nöjd med den.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Ekdahl