Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om insikten att man kanske inte var så naken som man trodde sig vara.


Naknare


Till synes inte en tråd på kroppen.
Jag trodde jag var naken.

De är osynliga,
helkroppsstrumporna av kevlarnylon.
Envisa och desperata ligger de där,
påstår sig skydda oss från
fula gubbar och terrorattentat
(och inofficiellt oss själva)
- Var inte rädd. viskar de, panikslagna
med naglarna djupt inborrade i våra hjärtan.

En smekning och kevlarstrumpan skälvde av skräck.
Ännu en och en maska gick.
och en till
och en till
och en till
och likt ett sommarregn bröt glädjetårarna
ut ur och
ner över huden.

I vibrationerna efter vårt crescendo
insåg jag att
nu
är jag naknare.




Fri vers (Fri form) av Maija
Läst 940 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-01 09:00



Bookmark and Share


  SentirLaPluie
så fint du skriver!
2010-09-05

  Karl den store
Åh, så vackert.
"och likt ett sommarregn bröt glädjetårarna
ut ur och
ner över huden"
får mig att rysa av härlighet.
2010-08-05

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, starkt, ganska naket, bra!
2010-08-02

    Ken Cassel
Tjusigt Maija!
Bra skriftat
Gillas
Applåder

mvh

Ken
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Maija
Maija