Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen jävla rockstjärna..

Cyklar längs en gata

Ner för en trottoarkant, upp på en annan, till höger och nästan direkt till vänster

På höger sida bor du

Persiennen är nerdragen

Upp för en trottoarkant, ner på en annan, till vänster och nästan direkt till höger

Du är hemma

Persiennen är uppdragen

En liten liten del av dig finns kvar men inte lika nära som förut

Inte blint förälskad längre, jag ser vem du är

Du är inte underbar, du är varken Elvis eller Ledger

Ingen jävla rockstjärna heller och du kan kyssa Cobain nånstans

Det finns saker du gjorde mot mig som aldrig kommer gå att radera helt

Löften som bröts

Lögner som ertappades

Tillit som utnyttjades maximalt

Det är du.




Fri vers av sympati
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-01 17:55



Bookmark and Share


  Anna*
Starkt skrivet och ett klockrent slut som berör mer än jag önskar ...
2010-08-19

  Katinka VIP
Klockren, bra uttryck och känsla.
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sympati
sympati