Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakbladsfasad med mysfaktorinslag

Dina hjärtslag
Ett plötsligt
korsdrag
Med en rysning längs
min
ryggrad
Sätter jag upp
min
fasad

Som ett
blixtnedslag
Ett
stryptag
I denna
textrad
En tunga vass som
ett
rakblad

Samlag med
våldsinslag
I huvudet
totalt
fältslag
Du har makten i
din
brigad
Jag är inte ens av
lägsta grad

Om det ändå hjälpte med
choklad
Känna trygghet i sin
hemstad
En filt och en
eldstad
Eller ett
varmt skumbad

Men det enda som hjälper är
denna textrad
Mitt hjärta präglat
av ett rakblad




Bunden vers av sympati
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-19 12:29



Bookmark and Share


  blaite
Mycket bra text
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

sympati
sympati