Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är en psykisk och fysisk sjukdom Lär er leva med en underbar cancer


Kärlekens cancer

Jag vill beröra dig
Få dig att älska mig mer
Jag vill skriva vackra ord
Men jag får hjärnstopp
Orden stannar upp och kärlek är det enda som ekar
Så jag fortgår på den tanken
Kärlek vad definierar kärleken
Jo det ska jag berätta för dig
Kärleken är en sjukdom något som äter dig utifrån och in
Kärleken är en psykisk och fysik sjukdom

Den gör att man drabbas orgelbunden hjärtrytm, den gör så att små djur kryper in genom alla dina hål. Fjärilar i magen och myror i benen.
Den också få dig paralyserad och stum.

Kärleken gnager sig inpå din hud.
Kärleken stämplar avtryck inne i bröstet och får oss tänka ologiskt.
Den får oss att göra orimliga, dumma och korkade val.
Får oss att offra och ge upp det egocentriska däggdjur som bebor våra kroppar.
Får oss att sätta våra egna liv på spel
Så att vårt hjärta ska kunna överleva natten
En instinkt förvriden av vårt eget sinne

Kärleken är en enda stor djävla sjukdom ska du veta.

Och jag är sjuk älskling.
Jag är en sjuk människa.
En sinnesjuk människa
Som älskar dig.




Fri vers (Fri form) av tankebubbla
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-02 02:02



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Kärleken kan föra en bort och ifrån.Ett tillstånd som smärtar och glädjer...
2010-08-02

  Johan Bergstjärna
I längden är kärleken det enda som kan hålla oss vid våra sinnes full bruk...
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

tankebubbla