Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker aldrig begrava dig.


Om du dör nu

Ska jag förvara din kropp i skokartonger

Om du lämnar mig nu

Ska jag klä av dig naken och bevara dina kläder i min byrålåda

Om du inte kommer finnas mer och du försvinner

Ska jag spara dig, spara hela dig.

Så att du aldrig kommer försvinna.

Jag ska sörja din bortgång när jag når himlen.




Fri vers (Fri form) av tankebubbla
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-19 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankebubbla