Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakulöst

*****************************


Mirakulöst skimrande ljusvatten

In i sångblomsters törstiga hud

Den brända jordens taktik

Våra ögon lyser av Guds ömhet




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-02 03:32



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Intensivt och vackert skimrande rader.
2010-08-02

  Suzy med punkterna
Tjusigt
2010-08-02

  Stefan Höglund
Poetiskt genialt.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP