Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta liv är det underligaste liv jag någonsin varit med om

 

waiting for the sun

lets have some real fun

well i been down so long

i longing for your song

i really want your touch

i love you so fucking much

Baby baby baby baby baby

please dont say maybe

i wanna fuck you real good

dont let me be misunderstood

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-02 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP