Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mistress

In my dreams we make love, it's killing me
In reality I love him, it's consuming me
He makes love to me
He loves me
I love him
still
he loves her more
I scent danger on his skin
It's her smell
Fills me with poison
I love him
still




Fri vers av Aylin
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-02 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart om smärtsam passion..så svårt att dela en människa med en annan
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Aylin
Aylin