Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För er som inte redan har läst


Bland det finaste

Vänner är som stjärnor
Du ser dom inte alltid
Men du vet
Att dom alltid
Finns där för dig

Vänner
Är Som Diamanter
Sällsynta
Dyrbara




Fri vers av Aylin
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-02 18:52



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Just så är det
Bra vänner ska man värna om!
2010-11-23

  Anna*
Så är det! Vi vet att deras goda hjärta och milda blick alltid finns där och det gör det enkelt att koppla ihop när vi möts nästa gång. Snyggt!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Aylin
Aylin