www.youtube.com/watch?v=wEnL3FlbRko&feature=related



" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

www.youtube.com/watch?v=wEnL3FlbRko&feature=related






Your Sweet Lovin Pappa Älskade

 


När livet är för hårt och svart




När du inte ens kan gråta

När lyckan är en gåta

Du vet inte när hur eller vart

Kom då i din pappas famn

Jag finns här för dej

En skyddad och kärleksfull hamn

Tala och jag ska lyssna... säj

Om din lättnad jag ska sia

Kom till din ömme pappa nu

Kärleken ska oss befria

Allt jag tänker på är vackra du

Allt jag vill är att få se dej le igen

Seså... allt kommer att bli bra

Jag är din allra bästa vän

Jag kan hjälpa dej och jag ska...

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-02 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP