Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Minns dammet
som steg från marken

upp i luften
mot fönstret

in genom fönstret
bakom gardinen

till sängen

en bok
en tänkande varelse
som analyserar, ifrågasätter och skapar egna teorier

skriver ett manus
förkastar, förverkligar

Gör

Byter sida
utforskar, utplånar

Paus

Nu:
Ny text
tänker igen

tänk om
tänk om
tänk om det förverkligas




Fri vers av Samuel Borg
Läst 361 gånger
Publicerad 2010-08-03 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel Borg
Samuel Borg