Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängivenhet

Intresserad av allt och hängiven inget

Läser raden om
och om igen

Varför?
Slående? Kanske.

Fenomenet vi värjde oss för
Såg ner på
Bespottade

Hängivenheten

att bejaka våra känslor, uttryck och lustar

Slående likt den slarviga parollen
om yrkesrollens kunskapshöjande effekter

"Man lär sig lite om allt"

Vill inte
Vill bara kunna allt om en sak

En sak

Hängivenhet




Fri vers av Samuel Borg
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-09 20:28



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Mycket intressant och sant
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Samuel Borg
Samuel Borg