Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen ser

Du har lagt dig ner
allt omkring har tystnat...
dina tankar är allt som hörs
mörkret kramar dig
du är liten och rädd
tror att ingen ser
eller hör dig
men jag håller din hand.




Fri vers av DAWN
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-04 01:04



Bookmark and Share


  Anna*
Ömsint och vackert!
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

DAWN