Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under solens vingar

Naken lägger jag mig ner
i sand lenare än sammet
och låter dig smeka min hud
Här finns värmen och sanningen
här ser jag min egen skugga
Med heta läppar i en orgie av färger
hör jag dig dansa djupt från mitt hjärta
Med handen i timglaset vill jag få tiden att stanna
så mina sista andetag blir med dig
Du är ljuset i mina drömmar
här vilar jag trygg som i fostervattnets källa




Fri vers av DAWN
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-06 12:46



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt med mjuk sand rakt igenom fram till fostervattnet som famnar
2010-08-04

  Ulf Lagerholm
tycker det är synd att denna slinga med klart goda intensioner inte erhållit någon kommentar, ok, lite taffligt hantverk här och var, men *budskapet*, själva kärnan i texten är originell och vacker

tack
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

DAWN