Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag ställa en fråga ?

Jo jag får väl erkänna då
jag kan ju inte neka till
att dom är mina
när dom ligger sådär
och skräpar på golvet

Jo
jag är en
nagelbitare
och man får inte alltid dom
svaren man vill
när man frågar

Man får inte
ens fråga ibland




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 569 gånger
Publicerad 2005-11-20 10:56



Bookmark and Share


  Propella
Tycker om att dina texter lämnar så mycket att fundera på. Det är skickligt gjort.
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan