Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explodera

Vi brutalknullade igår

Försökte vara


Porr


Det var

Hårt



Idag ska vi besöka din far

Han är döende i cancer


Men allt jag kan tänka på

Är min kuk

I

Din mun



Kanske är det jag som är sjuk




Fri vers av Obolo
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-05 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo