Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag Trängde Solen Igenom För Vi Kysste Tillsammans Dimmorna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

När du lägger din kind

 

mot min skenande skräck

 

mot min oförklarliga ångest

mot mitt skov av stress

 


&

 


viskar dina milda sånger

 

rakt in i min mardröms kaos

där demonerna skriker

att de aldrig kommer att ge upp


&

 


jag får ligga i ditt knä

jag gråter som ett barn

det barn jag aldrig fick vara

oh du min mor

min syster

min älskare

älskade

lämna mej aldrig


(2 månader senare)


idag trängde solen igenom

 

för vi kysste tillsammans dimmorna

i veckor har vi kämpat

tillsammans med Gud


&

ljuset väller in

 

 




 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-05 18:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbara rader om mörkret som bekämpas och skingras.
2010-08-08

  Suzy med punkterna
Mycket vackert tycker jag
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP