Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Tiden Går

Den går runt som klockan
Det börjar med Gryningen och fortsätter med eftermiddagen och avslutas med skymningen
Himlen är blå ibland och ibland inte, vinden är kraftig framåt och ibland kraftigt bakom
Men mina känslor är desamma som alltid
Du är och kommer alltid vara min älskade

[23:44:10]
2010/03/26




Fri vers av StateOfMind
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-08-05 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StateOfMind
StateOfMind