Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara ensam

Ensam är sången jag lyssnar på

Ensam är dikten jag läser

Ensam är filmen jag ser på

Ensam är konsten jag beundrar

Ensam är personen jag pratar med

Ensam är hunden som sitter bredvid mig

Ensam är sängen jag ligger på

Ensam är personen jag ser i spegel

Ensam är du som läser detta


Att våga var ensam är att vara stark




Fri vers av StateOfMind
Läst 309 gånger
Publicerad 2010-08-17 23:50



Bookmark and Share


    Ingberg
Att lära sig att älska sin egna tid är värkligen att komma långt på livets bana. Men att lära sig att stå ut är en plåga på livets bana.
Bra tankar / ingberg.
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

StateOfMind
StateOfMind