Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dialog


Kvinnor Och Ord...

Synd att våra ord, känslor och handlingar leder till våran besvikelse och deras triumf

(Min vän svarar)

Vi gör de lite stolta, smickrar deras ego lite granna.
En liten present för de, en stor uppoffring för oss!

Godnatt, syns imorn.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av StateOfMind
Läst 317 gånger
Publicerad 2010-08-22 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StateOfMind
StateOfMind