Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Jag såg på dig och såg den blick du gav mig
Vet ej vad som menades med blicken
Men blicken såg frågande och undrande ut, den var oskyldig och äkta
Även om jag inte vet vad du menade med blicken så skulle jag göra vad som helst för att få den igen
Du är allt och inget i samma andetag
Jag är inget utan dig
Jag är allt och inget med dig
Du är solen och månen som ger mig styrka och vägledning jag skulle gå igenom tusen eldar om och om igen för din famn




Fri vers av StateOfMind
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StateOfMind
StateOfMind