Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksakvarell

Om jag skulle kunna

(om jag hade alla penslarna i hela världen)

så skulle jag ta varenda en och skriva ditt namn

(tusen gånger om)

på varenda litet ledigt utrymme i varenda liten stadsdel

(så att du aldrig glömmer)

med alla regnbågens färger

(så att du alltid minns)

och med alla olika teckensnitt

(så att du förstår)

och sedan underteckna med mitt namn

(för att du ska veta vem som tycker om dig så förbannat mycket)!




Fri vers av Vincent Darling
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 22:47



Bookmark and Share


  jagvarfeg
herregud. så. bra.
2010-09-22

  thyra
En härlig målning, fint skriven!
2010-08-05

  Yrre VIP
Mycket fint skrivet, kärleksfullt!
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling