Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl älskade.

En kram. En underbar närhet, två individer förenade till ett.
Med ett djupt andetag fyller jag mina lungor med din doft.
Försöker att inte andas ut, enbart för att bevara en del av
dig inom mig för evigt.
När du vänder dig om och sakta går viskar jag försiktigt
"Jag älskar dig, du är min drog."
Utan att höra mina ord fortsätter du att vandra din väg.
Bort från mig, bort från oss.
Farväl älskade.




Fri vers av Vincent Darling
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 10:43



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
bäst
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling