Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

(Natten då stjärnorna lyste som vackrast
Blev jag fångad i dina ögon)

Kommer du ihåg den kvällen?
Kvällen då månen var som störst,
stjärnorna som vackrast
och världen låg i mörker.
Minns du den kvällen?

Det var kvällen då våra läppar
möttes för första gången.
Då vi för första gången kände
pirret rusa genom våra kroppar.

(Som skräckslagna fiskar i vattnet
När man tar för stora, snabba steg)

Den kvällen kände jag tryggheten,
i dina armar.
Du ville skydda mig.

(Som om jag var den ädlaste diamant)

Kommer du ihåg den kvällen?
Den vilar färskt i mitt minne
och påminner mig om dig.
Om dina vackra ögon,
om ditt himmelska leende
om hur mycket jag trivs i din famn.

Jag tycker verkligen om dig,
du är speciell!




Fri vers av Vincent Darling
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-18 11:54



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Ntåå. Storebror är lite kär ^^
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling