Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill

Hennes fotspår har lämnat
djupa avtryck i hans
hjärta.
Hon vandrade sina egna vägar,
skapade sina egna regler,
balanserade mellan
hopp och förtvivlan

Med en kniv har hon
karvat in sitt namn,
så djupt att
det alltid kommer
att finnas kvar.
Så djupt att det
känns varje gång
hjärtat slår.
(ditt hjärta slår hårt, dom-dom dom-dom)
Ditt hjärta slår för henne

Hans lungor fylls
av luften hon andas ut.
Koldioxiden
från hennes andetag
kväver honom sakta.
(Han kan inte andas)
Han andas hennes kärlek

Hans kropp är
förtrollad av hennes
skönhet.
beroende av hennes
doft.
förstörd av hennes
kärlek.


Han vill,
men vet inte vad
Han vandrar,
men vet inte vart
Han saknar,
men vet inte vad
Han älskar
men vet inte vem

Kärlek finns
men existerar inte
i hans värld.




Fri vers av Vincent Darling
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-05 22:50



Bookmark and Share


  wildrose
Gillar dina texter!
2010-08-07

  Suzy med punkterna
På något vis sorgsen men ändå full av hopp...för så länge kärleken finns...
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling