Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte

Jag är inte arg, längre
Jag är inte ledsen, längre
Jag är inte sårad, längre
Jag är bara så fruktansvärt besviken på ditt agerande.

Ctrl + Alt + Delete.
Raderad.
Borta.




Fri vers av Vincent Darling
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 22:57



Bookmark and Share


  * MARY *
Ett klick ...så är man utraderad
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling