Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hos dig är jag stark

&.
med huvudet mot hennes
bröstkorg
ingosad & nerborrad,
alldeles trygg
med hennes fingrar i håret &
Patrik Isaksson på radion
när hon leker med fingrarna i mitt hår

& hennes nya tröja luktar redan som hon
& hon nynnar tyst ovanför mitt huvud
hos dej är jag stark... hos dej är jag underbar
& jag tar åt mig, vet inte hur & varför jag vågar,
men jag tar åt mig,
kanske för att det stämmer in på hur jag känner för henne

& hennes fingrar är fortfarande kvar
& hennes hand ligger fortfarande på min arm
& jag ser upp på henne & viskar att
du är bäst

..hos dej är jag stark, hos dej är jag.... un.. der..bar
(hos dej har jag allt, här vågar jag stanna kvar)




Fri vers av Vincent Darling
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling