Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om att mista en nära stående, om känslor och saknaden.


Må du vila i frid

Må du vila i frid du vackra ängel
Må du finna din lycka och ro
På jorden har du slutat vandra
Din själ flög ifrån din kropp
Du ser nu ner på mig och vakar
Du vackra ängel full av kärlek
Jag vet att du alltid finns hos mig
Och du har alltid en speciell plats hos mig
Du vackra ängel full av kärlek
Jag kommer aldrig glömma dig
Din själ finns och hjälper mig i svåra stunder
Du vackra ängel jag älskar dig.




Bunden vers av Darknesta
Läst 1215 gånger
Publicerad 2010-08-06 23:20



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Med sänkt huvud läser jag detta som är skrivet så vackert om något som är så svårt.

En fridsam känsla finns i raderna
Bra
AE
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Darknesta
Darknesta