Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om inre känslor, om kärlek och svek


Brister snart

Känslor som skriker av smärta
Känslor som vill ha så mycket annat
Ett hjärta som skriker av svek
Ett hjärta som längtar efter kärleken
Orden som krossar själen
Själen som redan är trasig
Själen och hjärtat brister snart
Själen vill ha värme och trygghet
Hjärtat vill ha kärlek och omsorg
Det brister snart
I brist på ömhet, kärlek och trygghet
Det brister snart
Hjärtat är svårt sargat
Själen har flera rispor
Hjärtat är nu gjort av tunnaste glas
Själen gjort av tunnaste papper
Ett enda misstag till kan vara det sista
Ett enda misstag till kan göra att hjärtat krossas
Ett enda misstag till kan göra att själen brister
Känslorna, själen och hjärtat
Tro, hopp och kärlek
Allting är så tomt
Ingenting verkar vara av värme längre
Allting verkar vara borta
Ingen kärlek verkar vara kvar
Allting är så kallt och mörkt
Inget ljus i vår varma kärlek kvar
Ingenting verkar vara kvar
Det brister snart




Fri vers (Fri form) av Darknesta
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 23:51



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Har befunnit mig i samma mörker och lidande många gånger, men allteftersom åren går så börjar man betrakta dessa stunder av förtvivlan på samma sätt som ögonblick av entusiasm och glädje, som passerande moln på himlen. Det är bara att hålla ut!
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Darknesta
Darknesta