Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Killar...


Påsen, ägget och undulaten

Varför måste jag vänta,
stirra på klockan,
zappa på teven,
är det genetiskt,
för banne mig så har jag aldrig sett en kille vänta så länge på en tjej.

Ingen kan säga att jag offrat tid,
för varje dag är det jag som väntar,
jag offrar
och det är jag som utplånar mig själv för hans skull.

Så nu tänker jag inte sitta i lampskenet alldeles själv,
utan jag tänker gå ut
och köpa mig en vän,
för jag ska frossa;
i godis, chips, cola, kakor och bullar,
för vem har sagt att man inte får ge sig själv en liten belöning
när man äntligen slutat offra av sig själv?


5 påsar godis, 3 påsar chips, 4 flaskor cola, 99 kakor och 42 bullar, tack...




Fri vers av Carin
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-11-20 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin