Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort text om en verklig händelse..


Mormor vem är hon?

en liten söt tjej satt vid det stora träbordet.. hennes mormor dukade fram porslinet på bordet. fem personer skulle få plats att äta. glassen var rena och fina.. julkorven låg i en gryta, senapen stod en bra bitt från den lilla söta tjejen... allt var framdukar sa den lila tjejen så här till sin mormor.
- Å mormor får vi solens mos i dag!
mormoren log mot sitt barnbarn ocg höllde upp lite rotmos till hennes. den blonda skönheten.. som blivit så smart och stor.




Övriga genrer av muffins
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-11-20 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins