Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mig

Om natten viskar vinden mig ditt namn,
en dag ska vinden varsamt blåsa dig till min famn.
Mitt hjärta är en bok som ingen har sett
där orden står skrivna tätt
och de är röda och heta
som bara du kan veta.
(Läs mig, jag öppnar mig helt för dig.)

Jag drömde om en rosengård i natt
och där var glittrande månsken, stjärnfall och ditt skratt.
Det är målat ett hemligt tecken på min kropp
som ger mig styrka och nytt hopp.
Det kan bara läsas av dig,
du som har målat det på mig.
(Läs mig, jag öppnar mig helt för dig.)

Du andas i varje dikt jag skriver,
du kommer allt närmare för varje hopplös mur jag river.
Livet ska inte alltid vara som det är nu,
en dag ska mitt liv vara du.
Allt ditt vill jag smaka och veta -
nu kan jag sluta att leta.
(Vi öppnar boken, skriver ett nytt kapitel.
Ett kapitel där handling är om oss,
du & jag, tillsammans.)




Fri vers av Vincent Darling
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincent Darling
Vincent Darling