Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten salong med dämpad belysning.



Man kanske skulle ha blivit fotspecialist
på en fin liten salong
med dämpad belysning och ljuv musik
i bakgrunden.

Människorna skulle gå därifrån
lite lyckligare än när de kom
Med väldoftande lena fötter
skulle de längta tillbaka

Jag skulle fila så försiktigt
och prata med de pratsamma
och vara tyst tillsammans
med de tystlåtna

Jag skulle servera te
och önska välkommen tillbaka




Fri vers av Tina-sol
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-10 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vanlig icke särskilt uppseendeväckande händelse dock har du lyckats fånga något mer som endast skymtar förbi. Gillar!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol