Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting egentligen.. bara ord. men kommentera gärna..


under ytan

den fria, vackra platsen där vi vågar
låsa upp våra hjärtan.
sakta färdas vi dit. på vågorna,
under broarna, på väg mot havet.

där vågor rivs upp av vinden,
där kan vi leva.
under vattnet där vi inte kan andas,
endast där kan vi finna lugn.

endast där kan vi vila.




Fri vers av Morphene
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-11-20 22:11



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättebra!
2006-01-29

  sol
imponerande! snyggt
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Morphene
Morphene