Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

another lovepoem

du är nära
endast i mina drömmar
på avstånd syr du sömmar
om igen
en nål i mitt hjärta
en kärlekstråd,
en sylvass smärta

och du vet inte
du vet aldrig
att hjärtslagen är för dej




Fri vers av Morphene
Läst 467 gånger
Publicerad 2005-07-24 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morphene
Morphene