Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor & Situation

Du kom in i mitt liv

Jag såg din själ och skönhet

Du tog mitt hjärta med storm

Jag kände lycka

Du häpna över mina känslor

Jag häpna över mina känslor

Du är obenägen att besvara mina känslor

Jag förtrollades över ditt yttre och inre skönhet

Du är obekväm med mina känslor för dig

Jag är olycklig över min situation




Fri vers av StateOfMind
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StateOfMind
StateOfMind