Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i used to live alone before i knew you

känner
liksom att
jag saknar
honom varje sekund
han inte är här
hos mig

varje dag
jag inte träffar honom


jag önskar
han svarar
snabbt på mina
sms

jag
önskar jag
kunde be honom
sova över


be honom
dela min säng
bara
hålla om mig

det behöver
inte hända något
mer


bara vara
där bara
vara nära mig

han
gör att jag
känner mig trygg


trygg som en dotter
känner sig
hos sin
far



jag önskar
bara
han kunde vara
här







nu




Fri vers av idasofi
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-10 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idasofi