Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baby try to hold on

jag vet att jag
ibland glömmer
att tala om för dig
hur mycket du egentligen
betyder för mig
hur mycket
jag faktiskt
älskar


dig


och ibland går
min stress ut över dig
och ibland skäller jag ut
dig för att
du inte städat

för att du inte har
spolat
efter dig


men jag
älskar dig

för allt du

är



och



inte



är




Fri vers av idasofi
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-09 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idasofi