Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K~Process




Vi masserar in glädje i kropp & själ


in i våra svartaste sorger


som tränger upp till huden


som vi kysser


Vi låter oss vara alla våra åldrar


och den hårdaste tjockaste muren


den som det skriker i av


gamla besvikelser rädslor


och skam


den sätter vi oss på och sjunger


och andas på den


vi kan se hur muren vittrar


Sen


älskar


vi


under vårt gemensamma


livsträd


länge. 





 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-11 13:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fint Johan är det enda jag kan säga...
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP