Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt..


förlåt..

Förlåt för att jag ingenting kan göra.
Jag kan bara störa.

Förlåt att jag inte vågar höra.
Men det kommer bara fortsätta att förstöra.

Jag fäller en tår då och då.
I alla fall en varje år.
När tåget från mitt hjärta går.




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek