Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriv vad ny tycker :3


Jag kan inte skriva...

jag kan inte skriva.
jag brukar gräppa pennan.
men jag får lika fort släppa.
orden finns inte.
bokstäverna fastnar.

papper och penna är det jag äger.
men jag kan inte skriva.
jag kan inte skapa.

Jag gräppar en penna.
skriver ett ord eller två,
sen måste jag släppa.
släppa pennan så att bläcket flyger.
flyger långt bort.

jag kan inte skiva.
orden blir värdelösa.
som en bläckfläck på ett papper.

orden mina svävar.
svärar på små moln.
men vill inte komma ner.
ner till mitt papper.

mina tankar har fastnat.
jag kan inte skriva,
känslorna jag vill ha ut.
dem känslor jag vill ha på papper.
pappret som ligger här.

jag kan inte skriva.
bara sudda och förstöra.




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek