Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket stadium

Vilket stadium befinner du dig
i
nu ?
lågstadiumet
(svarade min inre röst
som ochså ställde frågan)




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger
Publicerad 2005-11-21 10:54



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stadie av rädsla ( som ett litet barn ), eller klok o spontan som lågstadiebarnet oftast är ?
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan