Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fredagsnatt utan någon

En natt med stjärnfall
Önska dig något

Önska mig perfekt
Med svarta naglar
Svart dryck
Tända ljus

Öppet fönster
Och uppsatt hår

Önska mig en vän i mig själv
En diagnos
Ett fel
Utan lösning

Önska mig dig
Att jag inte var som jag var
Att detta inte jagar mig
Dag som natt
Ut och in

Önska mig lycklig
Är det med mig?
Klarar jag det?

Jag är en person
Som inte klarar av personer
Som hatar och älskar
På en och samma gång




Fri vers av Notlight
Läst 110 gånger
Publicerad 2010-08-14 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notlight
Notlight